Maler

Ejendomsgruppen udfører malerarbejder, f.eks.:
  • Tapetsering
  • Vægmaling
  • Træbeskyttelse

Væv og filt

Vil du gerne opnå de flotteste glatte vægge og lofter, så skal du have sat filt op. Filt som det oftes kaldes hedder rigtig Glasfilt, og er en tynd “filt” af glas, som ligges uden på de færdigspartlede vægge eller lofter.

Ud over at skabe en flot og ensartet overflade, holder filten sammen på underlaget og forhindre revner og sprækker. Filten sættes op med tapetklister, men modsat tapet som stødes sammen, så skæres filten sammen hvilket gør, at der ikke ses nogen samlinger på de færdige flader.

De helt glatte vægge har desværre den ulempe, at de kan være lidt sarte. Har du behov for en overflade med lidt større slidstyrke kan du med fordel vælge at få sat Væv, eller Glasvæv, som det også hedder, op. Væven har, modsat filten, struktur ligesom et meget fint fiskenet. Væven er lidt tykkere, og sammen med strukturen gør det, at den er mere modstandsdygtig overfor stød og skrammer. I dag opsætter vi filt på 95% af det arbejde vi leverer, men ønsker du opsat væv kan vi selvfølgelig også hjælpe med det.

Vi har mange års erfaring i opsætning af både Glasfilt og Glasvæv, og opsætning følges næsten altid sammen med klargøringen af underlaget, hvad enten det er gips eller pudsede vægge/lofter.

BIGtheme.net Joomla 3.3 Templates